Dit apparaat is wat je nodig hebt. Bestrijdt onzichtbare bacteriën met uv-licht op ieder oppervlak.

2022-01-23 | Maria de VriesWe raken iedere dag heel veel verschillende apparaten en oppervlakken aan en al deze dingen kunnen ons ziek maken! Ziektekiemen vind je overal: in je afval, gootstenen, gordijnen, beddengoed, toiletpot, enz.Ze kunnen je huis binnenkomen via huisdieren, luchtbevochtigers, ongedierte en de buitenlucht. Wanneer ze eenmaal binnen zijn, zijn ze klaar om te infecteren en om ons het leven zuur te maken!

Natuurlijk word je vaak helemaal niet ziek, maar je zou zomaar een dodelijke griep, een vreselijke huiduitslag of zelfs een niet-gediagnosticeerde ziekte kunnen krijgen als je pech hebt!

Nu is er een manier om jezelf te beschermen!


BAANBREKENDE Sterilize-X™ uv C-REINIGER DETECTEERT EN DOODT tot wel 99,9% van de ziektekiemen in de lucht & op oppervlakken!

Het is een kleine maar krachtige sterilisatielamp die gemaakt is door vier mensen met smetvrees. Sterilize-X™ werkt ZONDER CHEMICALIËN en is HELEMAAL VEILIG VOOR HET MILIEU, MAAR SLECHT VOOR ZIEKTEKIEMEN!

Uvc-licht wordt gebruikt voor lucht- en oppervlaktedesinfectie, zelfs in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en laboratoria (en dit zegt al meer dan genoeg!)

MET Sterilize-X™ KUN JE BIJNA ALLES DESINFECTEREN:

Lights

Werkruimte

Mountains

Auto

Nature

Hotelkamer

Mountains

Toilet

Mountains

Slaapkamer

Lights

Speelkamer

Nature

Voorraadkast

Mountains

Overige

Zo werkt het

Sterilize-X is een ontsmettingsmiddel met ultraviolet licht, dat een flits van ultraviolet licht gebruikt om vrijwel alle ziektekiemen te kunnen elimineren. Je hoeft geen gevaarlijke chemicaliën, doekjes of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken om je huis te desinfecteren!

De technologie achter Sterilize-X zorgt ervoor dat het DNA van de bacterie volledig vernietigd wordt. Met andere woorden: micro-organismen worden gedood! Het kan zelfs 'superbacteriën' die een immuniteit tegen antibiotica hebben opgebouwd uitschakelen!

Deskundigen op het gebied van volksgezondheid hopen dat deze uvc-lampen van Sterilize-X™ meer op de markt zullen worden gebracht om de verspreiding van seizoensgebonden ziekten tegen te kunnen gaan.

Laboratoriumtests tonen aan dat uv tot 99% van de bacteriën en ziektekiemen kan elimineren.

BESCHERM JEZELF EN JE FAMILIE! VERNIETIG VERBORGEN MICRO-ORGANISMEN IN JE HUIS OP EEN SNELLE EN EENVOUDIGE MANIER!


DIT IS MIJN ERVARING MET Sterilize-X™:

    ➠ Levering was supersnel. Ik heb hem hier online besteld en de Sterilize-X was ongeveer binnen een week bezorgd.

    ➠Zeer gebruiksvriendelijk! Ik heb er net een paar batterijen in gedaan en het werkte geweldig!


KOST MAAR EEN PAAR SECONDEN OM TE GEBRUIKEN!

Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het indicatielampje blauw begint te knipperen.

De lamp gaat na 30 seconden automatisch branden. Uit veiligheidsoverwegingen moet je deze tijd gebruiken om de ruimte te verlaten, zodat je direct licht vermijdt.

Het apparaat heeft 30 minuten nodig om de door jou gekozen ruimte of plek te steriliseren.

Na 30 minuten gaat de lamp vanzelf uit. Vanaf dit moment is het veilig om de kamer weer binnen te komen en te genieten van de frisse, schone lucht!

Mijn mening: bestel hem nu hij nog beschikbaar is


Sterilize-X™ verkoopt heel snel en het zal niet lang duren voordat hij is uitverkocht, want de voorraad is beperkt. Ik raad aan om hem te bestellen nu het nog kan. Je kunt het product het beste rechtstreeks bij de fabrikant bestellen.

Klik hier om jouw Sterilize-X te bestellen met 50% korting en gratis levering! »

Alle inhoud en media op de website van Sterilize-X is uitsluitend gemaakt en online gepubliceerd voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies en je mag het niet zien als gezondheids- of persoonlijk advies. Wetenschappelijke laboratoriumtesten tonen aan dat uvc-licht, zoals het licht dat wordt uitgestraald door Sterilize-X, onder perfecte laboratoriumomstandigheden tot wel 99% van de virussen, bacteriën, schimmels, meeldauw en schimmels kan uitschakelen en doden, maar individuele effecten en resultaten kunnen variëren.


Krijg vandaag tot 50% korting op je Sterilize-X™

Korting toepassen & beschikbaarheid controleren!